Es constitueix Castellar pel patrimoni


Amb aquests objectius el passat 22 de setembre es va constituir a Castellar del Vallès la Plataforma Castellar pel Patrimoni.

  1. Constituir una Plataforma de ciutadans i entitats ciutadanes per a impulsar i promoure la creació del Catàleg de bens del Patrimoni Cultural (Històric i Natural) de la vil·la de Castellar del Vallès que s’inclogui en el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.

  2. que aquesta entitat sigui reconeguda per l’Ajuntament de Castellar del Vallès com a un interlocutor a l’hora de crear i revisar el catàleg, en tant que la Plataforma està constituïda per entitats i ciutadans de reconeguda expertesa en l’àmbit del Patrimoni Cultural. 

  3. que la revisió del Catàleg es posi a disposició de la ciutadania a partir de processos participatius i exposicions públiques.

  4. Tanmateix la Plataforma també pretén que se la reconegui com a interlocutora vàlida en la futura Comissió Municipal de Patrimoni que l’Ajuntament pretén impulsar segons publicació al setmanari de l’Actual el dia 17/07/2014 

El proper 17 d'octubre farem la presentació pública de la Plataforma a la que ens acompanyarà l'arquitecte Antoni Vilanova, qui té una gran coneixement i experiència en aquest tema. El ha estat el redactor dels Plans Especials de Patrimoni de Cadaqués, Manresa i Tortosa.

Tothom hi és convidat.

Plataforma Castellar pel Patrimoni

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada